Opetukset / Teachings


Jumalan läsnäolon ilmestyminen – Osa 2


Bookmark and Share

Huomautus: Vuoden 1951 aikana, Raamattukoulussa, jossa Walter Beuttler opetti, oli koettu herätystä. Herra käytti tätä Hengen liikettä pannakseen käyntiin asioita, joita Hän oli opettanut Walterille tämän intensiivisen vierailunsa aikana hotellihuoneessa. Veli Beuttler oli tullut vierelle tavatakseen Herran, joka kääntyi tuodakseen esiin kirkkautensa. Tämä manifestaatio oli välitön haaste saatanalle. Seuraava on Veli Beuttlerin tilinteko joistakin Herran menettelytavoista ”kotona tehdystä” työstä kutsuessaan palvelutyöhön kansakuntiin, joka tuli tämän henkilökohtaisen Herran kohtaamisen aikana.

Tämän herätyksen aikana, Herra herätti minut joka aamu kello kolme. Tämä tarkoitti sitä, että olin valveilla lopun yötä, istuin Hänen läsnäolossaan niin, että olisin valmis palveluun. Tämän ajanjakson aikana Herra antoi pääpiirteet sen päivän palvelemiselle.

Perjantai-illan palveluksen aikana, oli voimakas Pyhän Hengen liikehdintä ja jotkut oppilaista näyttivät ikään kuin menevän mukaan siihen, mitä Pyhä Henki teki. Koska olin vastuussa, panin käteni ihmisten päälle, jotka olivat saamassa näitä ilmenemismuotoja, jotka minusta näyttivät niin sopimattomilta, hillitäkseni niitä, minä tein niin väärässä hengessä reagoiden siihen, mitä oli tapahtumassa. Kun olin näin tehnyt, Pyhän Hengen liike pysähtyi ja tiesin, että olin ”tappanut” tämän kokouksen. Se oli kuin turmeluksen isku kokoukselle. Se päättyi. Minä lopetin kokouksen ja menin kotiin.

Sinä iltana, puoli kolme, kun olin nukkumassa, heräsin voimakkaasti laulavaan miehen ääneen makuuhuoneessani. Katsoin äänen suuntaan ja näin Herran seisovan siellä. Hän oli pukeutunut valkoisiin vaatteisiin, katsomassa minua ja Hän lauloi. Minä kuulin Hänet niin kuin kuulen miehen äänen ja näin Hänen niin kuin näkisin sinut. Tämä on tapahtunut elämässäni vain kerran.

Istahdin sängylleni ja Hän lauloi toista säkeistöä. Olin juuri herännyt kun Hän aloitti laulamaan ensimmäistä säkeistöä, jolla oli tekemistä synnin ja anteeksiantamisen kanssa. Tämän jälkeen minä menin tuoliini ja istuin siellä, odottamassa Herraa. Oli epätavallinen Herran läsnäolo, ja minä olin syventyneenä lauluun, jota Hän lauloi.

Keskityin toiseen säkeistöön ja näytti työntävän pois ajatukset ensimmäisestä säkeistöstä, jolla oli tekemistä synnin kanssa. Kun minä ymmärsin, mitä olin tekemässä sanoin: ”Herra onko jokin asia huonosti”? Kuulin vastauksen saman tien. ”Ussan virhe”.

Vanhassa testamentissä, Ussa oli koskenut Herran arkkiin ja kuolut. Herra oli sanomassa: ”sinä sitouduit samaan syntiin kuin Ussa, sinä koskit Jumalan arkkiin”. Minä en kuollut, koska Jeesus oli kuollut puolestani kaksi tuhatta vuotta aikaisemmin, mutta se joka tapauksessa oli synti. Sanoin: ”Herra, olen pahoillani, minä en tarkoittanut pysäyttää Pyhän Hengen liikehdintää:” Herra tiesi sen, mutta ei Ussankaan tarkoitus ollut pysäyttää arkin edistymistä.

Minä kerroin Herralle, etten tiennyt, mitä minun olisi pitänyt tehdä. Saman tien sain vastauksen: ”Sunnuntaiaamuna, ehtoollispalvelun aikana, sinä teet julkisen tunnustuksen koko oppilaskunnalle siitä, mitä teit ja pyydä opiskelijoita anteeksi.” Minä kiemurtelin kun kuulin tämän. Tiesin, että Hän tarkoitti sitä, ja tästä ei olisi muuta ulospääsyä. Sanoin: ”Herra, minä en tiedä, miten voin nöyrtyä tuolla tavalla, mutta minä teen sen”.

Sunnuntaiaamu koitti ja kun ehtoollisleipä oli jaettu, minun sydämeni alkoi tulla raskaaksi, ajattelin sen tulevan ulos rinnastani. Minä ymmärsin, että tämä oli merkki siitä, että minun pitää olla kuuliainen Herralle, joten nousin ylös ja sanoin: ”Oppilaat, minun täytyy tunnustaa eräs asia”. Siinä hiljaisuudessa olisi kuullut neulankin putoavan. Ja saatoin jopa kuulla heidän ajatuksensa: ”Veli Beuttler tunnustaa?” Minä tarkalleen kerroin heille, mitä oli tapahtunut ja sanoin: ”Minä pyydän teidän anteeksiantoanne.”

Kun olin lopettanut, eräs oppilaista antoi voimakkaan profetian: ”Koska sinä olet tehnyt tämän (se oli ilmiselvästi osoitettu minulle) ja nöyryyttänyt itsesi tämän jumalanpalveluksen aikana, Herra, Sinun Jumalasi nostaa sinut yläpuolelle ja asettaa sinut kaupungiksi korkealle vuorelle.”

Kun tämän kuulin, minä putosin tuolien väliin ja itkin. Kun niin tein, Herra puhui minulle sanoen: ”Mene ja opeta kansakuntia”. Jos minä en olisi sinä aamuna nöyrtynyt, en usko, että Jumala olisi lähettänyt minut ympäri maailmaa kantamaan antamaansa totuutta, jonka Jeesus minulle opetti, ja jonka saatana haastoi, silloin kun olin etsimässä Herraa hotellihuoneessa.

Opettaa kaikkia kansoja? Minne mina menisina ja mitten? Raamattukouluopettajat eivät vastaanota sellaista palkkaa, ei erityisestikään tuona aikana. ”Me olemme yhtä köyhiä kuin kirkonrotat:” Muutamaa viikkoa myöhemmin Herra puhui: ”Hanki passi”. Minä ajattelin: ”Herra, minulla ei ole rahaa mennä mihinkään”. Myöhemmin Herra sanoi: ”Hanki passi”. Minä ajattelin: ”Herra, mihin minä menisin”?

Useiden päivien jälkeen Herra puhui kolmannen kerran. Se oli voimakas ja selvä: “Hanki passi”. Minä epäröin taas ja sanoin: ”Herra, miksi tuhlata rahaa passiin, minä en voi mennä mihinkään”. Noin kahden viikon päästä kun olin ollut seurakunnassa puhumassa, eräs nainen sanoi: ”Minulla on lentolippu Eurooppaan, mutta minä en voi lähteä sinne. Minusta tuntui siltä, että minun täytyy antaa se sinulle. Onko sinulla passi?”

Sanoin: ”hankin sen välittömästi”. Hän vastasi: ”kestää neljä viikkoa saada passi, ja tämä lento lähtee kahden viikon päästä”. Pysyin kotona, tunsin voimakkaasti olleeni tottelematon Herralle.

Herra ei sanonut mitään matkustamisesta seuraavaan yhdeksään kuukauteen. Minä sanoin: ”Herra, milloin minä menen”? Vastausta ei tullut, mutta passin sain kyllä. Sitten minusta tuntui, että oli aika mennä ja aloin etsimään jotakin henkilöä, joka antaisi minulle lipun. Monet kättelivät minua ja sanoivat: ”Ylistys Herralle Veli Beuttler” Ja minä ajattelin: ”Mutta missä on minun lippuni”.

Herra toi todistajia, jotka todistivat, että oli aika mennä, mutta siltikään ei ollut lippua. Lopulta eräs ihminen kysyi minulta, ”miten aiot mennä?” ja minä vastasin ”laivalla”. Hän sanoi, että hädin tuskin pääsisin sinne, ja paluukin veisi aikaa. Minä selitin, että lentämällä matkustaminen on liian kallista. Vastauksena, minulle kerrottiin, että erotus annettaisiin minulle.

Puolessa välissä Atlanttia Herra puhui minulle sanoen: ”Minä olen lähettänyt sinut matkalle.” Se oli niin ihana tietää. Minä olin siis Jumalan tahdossa. Siitä lähtien en ollut tiennyt, mihin olen matkalla. Olin matkalla kotiin Saksaan, perheeni luo. Minun äitini ei ollut pelastunut ja oli sairaana, niin ajattelin, että voisin keskustella hänen kanssaan pelastumisesta ja rukoilla hänen puolestaan, jonka sitten teinkin.

Sisareni kertoi hänen pastorilleen, että olin vierailulla ja minua pyydettiin puhumaan. Herra herätti minut aikaisiin aamulla ja antoi sanoman. Pastori pyysi minua tulemaan seuraavana iltana takaisin ja minä suostuin. Herra herätti minut jälleen ja kun olin istahtanut Hänen läsnäoloonsa, Hän antoi minulle sanoman.

Näin meni päivä toisensa jälkeen koko viikon. Sitten Sunnuntaiaamuna pastori sanoi: ”Ennen kuin puhut, tahtoisin sanoa jotakin”. Ajattelin olevani vaikeuksissa, koska olin puhunut Pyhästä Hengestä. Sen sijaan Hän kertoi seurakunnalle, että hän oli useiden kuukausien ajan rukoillut että Herra antaisi heille syvempiä asioita Hengessä. Hän alkoi itkeä ja sanoi: ”Ajattele, Jumala lähetti miehen Amerikasta asti tuomaan vastauksen rukouksiini.”

Herra oli totisesti vahvistanut kutsunsa, jonka minulle oli antanut ja tämä oli alku kansakuntiin ulottuvalle palvelutyölleni.

Bookmark and Sharecounter free hit unique web

Kirjoittaja: Walter Beuttler - Käännös: Tina Antamo
07.04.2008
Pienempään ja hieman suurempaankin nälkään... 14.12.2011
Avioliiton pieni ohjekirja 13.12.2011
Syytöksestä anteeksiantamukseen ja yhä vaan kasvavaan uskossa vaeltamiseen 06.08.2011
Mitä Raamattu kertoo meille Jeesuksen syntymän ajankohdasta? 26.12.2010
Älä luota silmiisi ja korviisi 25.12.2010
Itsemurha, lopullinen ratkaisuko? Mitä raamattu sanoo itsemurhasta? 28.05.2010
Välähdyksiä Taivaasta / Flashes from Heaven 14.12.2009
Välähdyksiä Taivaasta / Flashes from Heaven 02.11.2009
Masennus on sairaus 26.10.2009
Flashes from Heaven / Välähdyksiä Taivaasta 29.08.2009
Älä sido puivan härän suuta 03.06.2009
Flashes from Heaven / Välähdyksiä Taivaasta 14.04.2009
Flashes from Heaven / Välähdyksiä Taivaasta 05.03.2009
Flashes from Heaven / Välähdyksiä Taivaasta 08.02.2009
Vuosi 2009 08.01.2009
Välähdyksiä Taivaasta / Flashes from Heaven 07.01.2009
Raamattu läpi vuodessa - Lukusuunnitelma 01.01.2009
Välähdyksiä Taivaasta / Flashes from Heaven 10.12.2008
Välähdyksiä Taivaasta / Flashes from Heaven 21.11.2008
Välähdyksiä Taivaasta / Flashes from Heaven 10.10.2008
Palvelija nimeltä raha. 16.09.2008
Välähdyksiä Taivaasta / Flashes from Heaven 13.09.2008
Juoruilu, Panettelu ja Parjaus on synti! 20.08.2008
Välähdyksiä Taivaasta / Flashes from Heaven 11.08.2008
Välähdyksiä Taivaasta/Flashes from Heaven 12.07.2008
Anna Herralle parhaimpasi ja kaikkein kalleimpasi! 15.06.2008
Välähdyksiä Taivaasta/Flashes from Heaven 04.06.2008
Ehtoollinen 27.05.2008
Ahneus 20.05.2008
8 asiaa, jotka eivät tuo pelastusta sielullesi 14.05.2008
Välähdyksiä Taivaasta / Flashes from Heaven 06.05.2008
Mitä Rakkaus on? 02.05.2008
Välähdyksiä Taivaasta / Flashes from Heaven 27.04.2008
Jumalan läsnäolon ilmestyminen – Osa 2 07.04.2008
Jumalan läsnäolon ilmestyminen – Osa1 06.04.2008
Puolisolla on väliä 30.03.2008
Välähdyksiä Taivaasta / Flashes from Heaven 19.03.2008
Jumalan Sota-asu 05.03.2008
Opetuslasten tekeminen 26.02.2008
Välähdyksiä Taivaasta / Flashes from Heaven 13.02.2008
Miksi Jeesus valitsi apostoleiksi miehiä? 06.02.2008
Profetaalinen sana vuodelle 2008 09.01.2008
Välähdyksiä Taivaasta / Flashes from Heaven 08.01.2008