Opetukset / Teachings


Jumalan läsnäolon ilmestyminen – Osa1


Bookmark and Share

Useita vuosia sitten, Herra pyysi minua sulkemaan itseni Häneen. Löysin paikan, missä saatoin olla täydellisen yksin Herran kanssa, paastossa ja rukouksessa.

Sunnuntai iltapäivällä, tajusin, että olin viettänyt 48 tuntia tuloksetta etsinyt Herraa rukouksessa ja paastoten. En myöskään ollut tuntenut tai vastaanottanut mitään, en edes tuntenut Hänen läsnäoloansa. Tiesin, että Herra tahtoi puhua, mutta Hän ei tehnyt niin.

Sitten sanoin sydämestäni: ”Viepä Herralta aikaa puhua”. Heti kun olin sanonut niin, Herra puhui minulle äänellä, joka oli kirkas kuin kello ja terävä kuin partaveitsi. Tämä oli ääni, joka ei ollut korvin kuultava, mutta ääni, jonka kuulin. Hän sanoi: ”Herran hoputtaminen on kuin löytäisi Hänestä vikaa”.

Sitten Herra sanoi, että kritisoin Häntä, koska ajattelin Hänen olevan liian hidas. Pyysin Häneltä anteeksi ja pyysin Häntä antamaan minulle anteeksi. Yhtä nopeasti kun näin tein, Herra kulki huoneen läpi suoneeseen, jossa olin ollut Häntä odottamassa. En nähnyt tai kuullut Häntä, mutta se oli niin todellista että äkkiä se ei voinut olla muuta kuin totta. Herra tuli sisään ja Hänen läsnäolonsa seurasi Hänen perässään, joka oli kuin Kuninkaallinen arvohenkilö kulkemassa valtaistuimelleen pitkä viitta perässään, joka levisi koko huoneeseen.

Herra tuli ja seisoi minun vasemmalla puolellani, noin käsivarren mitan päässä minusta ja Hän jäi siihen neljäksi tunniksi. Tänä aikana, Hän opetti minulle Hänen sanaansa aiheesta ”Tuntea Jumala”. Minulle annettiin raamatunjakeita, jotka löysin ja luin. Sitten sain mahtavasti kuulla ikään kuin näkemällä nähdä hänen kauneutensa, syvyytensä ja päämääränsä.

Seuraavana kesänä olin Bangkokissa, Thaimaassa. Kun kuljin tietä pitkin näin lotuksen kukan nupun makaamassa tien vieressä. Nostin sen ylös ja vedin terälehdet taakse ja ihastelin kukan kaunista rakennetta. Näin Herra teki kun Hän mahtavasti levittäytyi sanassaan kaikkeen sen kauneuteen ja täyteyteen. Meidän tuntemisemme Hänestä on hyvin lähellä Jumalan Sydäntä. Tämä on tuntemista, joka pitää sisällään tiedon ja henkilökohtaisen kokemuksen Jumalan läsnäolon ilmestymisestä.

Kello kuusi, Herra kääntyi, kohtasi oven ja sanoi: “Ja Herra jätti hänet kokeillakseen häntä”. Hänen läsnäolonsa kerääntyi kaikkialta huoneesta ja seurasi Häntä, kun Hän lähti.

Nämä neljä tuntia “henkilökohtaista opetusta” Kristuksen persoonalta, todellista tietoa Jumalasta, oli kaiken takana, jonka saatoin edes odottaa. En tiennyt, että myöhemmin Hän tulisi lähettämään minut enemmän kuin sataan maahan jakamaan mitä olin oppinut tämän kohtaamisen aikana.

Jakamalla kokemusta, joka seurasi tästä tapaamisesta Herran kanssa, olin hyvin huolellinen valitessani jokaista sanaa. Tämä on absoluuttinen kaunistelematon totuus, uudelleen tarkistettu, yhtä virheetön kuin minä pystyin vain tietämään.

Herra oli sanonut, että “Hän jättää hänet kokeillakseen häntä”. Koulussa meille opetettiin ja sitten tehtiin testi. Minä ajattelin, että siitä lähtien kun Herra oli minua opettanut, Hän tulisi testaamaan minua siitä, mitä olin oppinut. Odotin, mutta mitään ei tapahtunut, joten ajattelin, että voisin mennä sänkyyn. Kello oli vain kahdeksan, mutta olin nukkunut hyvin vähän perjantaista lähtien.

Sitten Saatana tuli sisään huoneeseen, ihan kuin ovi ei olisi ollutkaan paikalla. Minä seisoin sängyn vieressä ja tunnistin hänet välittömästi. Hän astui sisälle tarkalleen, kuten Herra oli astunut, ja seisoi siinä, missä Herrakin oli seisonut. Hänen takanaan seurasi saatanallinen läsnäolo, kuin ruhtinaan viitta jonkun suvereenin, joka levittäytyi koko huoneeseen ihan kuin Herran läsnä ollessa oli tapahtunut. Minä en ollut tiedostanut että minulla olisi ollut saatanaa kohtaan mitään pelkoa kun hän puhui. Hänen äänensä ei ollut kuuluva, se vaan oli selvä, erilainen ääni kuin se, minkä olin aiemmin kuullut.

Hän sanoi, “Ei Herra sinun luonasi vieraillut”. Minä vastasin kovalla äänellä, ”kyllä Hän vieraili”. Seuraavaksi hän sanoi: ”Raamattu ei ole Jumalan sanaa.” Minä vastasin: ”kyllä se on”. Seuraamalla tätä vaihtoa hän sanoi. ”Miksi et kiellä Jumalaa”? Sanoin: ”Miksi minun pitäisi?” Hän vastasi: ”koska Jumala ei ole oikea Jumala” ja minä sanoin: ”Minä tiedän, että Hän on”. Sitten hän sanoi, sinä et ole pelastunut”. Ja minä sanoin: ”Kyllä minä olen pelastunut.”

Tämän jälkeen hän sanoi, “Sinä rukoilet liikaa”. Ja minä sanoi: ”Enkä rukoile”. Sitten hän voimakkaammin sanoi: ”Sinä menetät järkesi, koska rukoilet liikaa” ja minä vastasin: ”En minä rukoile liikaa enkä menetä järkeäni”.

Tämä keskustelu kesti jonkin aikaa kun seisoin sänkyni vieressä. Sitten näytti siltä kuin huone olisi alkanut pyöriä ja minä olin keskellä karusellia joka meni nopeammin ja nopeammin. Sitten hän sanoi: ”Katso, sinä olet menettämässä järkesi”. Minä vastasin: ”En ole, tämä on vain illuusio, mikään ei liiku, sinä yrität huijata minua ja saada minut ajattelemaan, että huone liikkuu, vaikka se ei liiku”.

Tämä oli hyvin vakava asia, kun minä aloin näkemään kolmioita, ympyröitä, kaaria, puita, kiviä ja vuoria kuin kaikki olisi pyörinyt huoneen ympärillä. Sitten hän jälleen sanoi:” Oletko valmis kieltämään Jumalan”? Ja minä vastasin, en koskaan ole valmis sitä tekemään”.

Minä pidin lujasti kiinni perustuksestani kun hän yritti saada minut kieltämään sen, mitä Herra oli minulle opettanut. Sitten hän kääntyi ja meni ulos oven läpi. Kun hän näin teki, koko saatanallinen läsnäolo meni yhteen ja seurasi häntä kuten ruhtinaan mantteli kun hän poistui huoneesta ja minä olin taas Herran kanssa.

Huomasin, että nyt kello oli kymmenen ja ajattelin nyt meneväni sänkyyn. Sitten saatana tuli toisen kerran ja seisoi siinä, missä minä olin ollut ja taas hänen läsnäolonsa seurasi häntä ja täytti huoneen. Tällä kertaa kaikki näytti olevan paljon vahvempaa. Me menimme koko jutun uudestaan vain yhdellä erolla, nyt voima oli valtavampi, joka hänestä tuli. Kun hän puhui: ”oletko valmis antamaan periksi”? se tuli pelottavalla auktoriteetilla.

Huomasin tulevani heikommaksi. Voin sanoa, että vastaukseni eivät enää olleen niin määrätietoisia kuin ne olivat olleet. Hän piti ryöpytystään yllä aiheuttaakseen minulle luovuttamisen ja minä vastustin siihen asti kunnes minulla ei ollut enää halua vastustaa. Lopulta minä sanoin itsekseni:” en kykene vastustamaan enempää” ja heittäydyin sängylle silminnähden lyötynä.

Juuri kun olin iskeytynyt sängylle, tunsin jonkun hämmentävän minua. Tiesin, että se oli Pyhän Hengen läsnäolo. Nyt minä keskityin tähän sisälläni olevaan Pyhän Hengen läsnäoloon. Saatana oli vielä paikalla, mutta minä en piitannut siitä ja keskityin Herran läsnäoloon. Kun tein näin, läsnäolo alkoi hitaasti laajentua ja tulla esiin. Se en ollut minä, joka lauloin vaan Pyhä Henki minussa. Kuulin selvästi Hänen laulavan: Eikö Hän ole ihana, ihana, ihana, eikö Jeesus, minun Herrani ole ihana”.

Kun Pyhä Henki jatkoi laulamista, Hänen läsnäolonsa alkoi tulla suuremmaksi ja vahvemmaksi. Minä kuuntelin ja oletettavasi paholainenkin kuunteli myös, mutta ei sanonut mitään. Minä olin varattuna sen kanssa, mitä sisälläni tapahtui. Lopulta Herran läsnäolo tavoitti minun kurkkuni ja minä liityin lauluun mukaan yhdessä Pyhän Hengen kanssa. Saatana ei vieläkään sanonut mitään, sillä aikaa kun lauloin kovalla äänellä yhdessä Pyhän Hengen kanssa.

Sitten Pyhä Henki lopetti ja minä odotin. Hän (siis Pyhä Henki) puhui ja sanoi, ”Kun vihollinen tulee kuin vedenpaisumus, sitten Henki nostaa käsivartensa vihollista vastaan”. Tämän johdosta, saatana kääntyi ja nopeasti lähti ja Herran kirkkaus täytti koko huoneen. Pyhä Henki tuli minun puolustajakseni juuri sillä hetkellä kun minä olin tullut liian heikoksi vastustamaan. Nyt oli keskiyö. Seuraavana päivänä palasin kotiin.

Sinä saatat ihmetellä, miksi tällaista tapahtui? Neljä tuntia Herra opetti minulle asioita, Jumalan tuntemisesta ja Hänen henkilökohtaisen läsnäolon ilmentymisestä. Vihollinen halusi tulla tuhoamaan kaiken, mitä Herra oli minulle antanut. On eräs asia, mitä vihollinen vihaa ja se on, kun me tunnemme Herramme henkilökohtaisesti. Hän ei tahdo Herran omien saavan kokemuksia ”henkilökohtaisesta Herran ilmestymisestä” heidän elämässään.

Minä uskon, että syy, miksi vihollinen yritti niin kovasti lyödä minua elintärkeän viestin tähden, koska tämä viesti liittyy ”Herran henkilökohtaiseen tuntemiseen ja Hänen läsnäolonsa ilmestymisen todellisuuteen”.

Bookmark and Sharecounter free hit unique web

Kirjoittaja: Walter Beuttler - Käännös: Tina Antamo
06.04.2008
Pienempään ja hieman suurempaankin nälkään... 14.12.2011
Avioliiton pieni ohjekirja 13.12.2011
Syytöksestä anteeksiantamukseen ja yhä vaan kasvavaan uskossa vaeltamiseen 06.08.2011
Mitä Raamattu kertoo meille Jeesuksen syntymän ajankohdasta? 26.12.2010
Älä luota silmiisi ja korviisi 25.12.2010
Itsemurha, lopullinen ratkaisuko? Mitä raamattu sanoo itsemurhasta? 28.05.2010
Välähdyksiä Taivaasta / Flashes from Heaven 14.12.2009
Välähdyksiä Taivaasta / Flashes from Heaven 02.11.2009
Masennus on sairaus 26.10.2009
Flashes from Heaven / Välähdyksiä Taivaasta 29.08.2009
Älä sido puivan härän suuta 03.06.2009
Flashes from Heaven / Välähdyksiä Taivaasta 14.04.2009
Flashes from Heaven / Välähdyksiä Taivaasta 05.03.2009
Flashes from Heaven / Välähdyksiä Taivaasta 08.02.2009
Vuosi 2009 08.01.2009
Välähdyksiä Taivaasta / Flashes from Heaven 07.01.2009
Raamattu läpi vuodessa - Lukusuunnitelma 01.01.2009
Välähdyksiä Taivaasta / Flashes from Heaven 10.12.2008
Välähdyksiä Taivaasta / Flashes from Heaven 21.11.2008
Välähdyksiä Taivaasta / Flashes from Heaven 10.10.2008
Palvelija nimeltä raha. 16.09.2008
Välähdyksiä Taivaasta / Flashes from Heaven 13.09.2008
Juoruilu, Panettelu ja Parjaus on synti! 20.08.2008
Välähdyksiä Taivaasta / Flashes from Heaven 11.08.2008
Välähdyksiä Taivaasta/Flashes from Heaven 12.07.2008
Anna Herralle parhaimpasi ja kaikkein kalleimpasi! 15.06.2008
Välähdyksiä Taivaasta/Flashes from Heaven 04.06.2008
Ehtoollinen 27.05.2008
Ahneus 20.05.2008
8 asiaa, jotka eivät tuo pelastusta sielullesi 14.05.2008
Välähdyksiä Taivaasta / Flashes from Heaven 06.05.2008
Mitä Rakkaus on? 02.05.2008
Välähdyksiä Taivaasta / Flashes from Heaven 27.04.2008
Jumalan läsnäolon ilmestyminen – Osa 2 07.04.2008
Jumalan läsnäolon ilmestyminen – Osa1 06.04.2008
Puolisolla on väliä 30.03.2008
Välähdyksiä Taivaasta / Flashes from Heaven 19.03.2008
Jumalan Sota-asu 05.03.2008
Opetuslasten tekeminen 26.02.2008
Välähdyksiä Taivaasta / Flashes from Heaven 13.02.2008
Miksi Jeesus valitsi apostoleiksi miehiä? 06.02.2008
Profetaalinen sana vuodelle 2008 09.01.2008
Välähdyksiä Taivaasta / Flashes from Heaven 08.01.2008